Printz Publishing utökar med nya förläggare

8 april 2024

Norstedts Förlaggruppägda Printz Publishing fortsätter att växa och stärka sin position inom feelgood- och underhållningsgenren med tillskottet av två nya förläggare, Anna Hirvi Sigurdsson från Piratförlaget och Jennifer Lindström från Norstedts.

Efter 17 år på Piratförlaget med författare som Kristina Appelqvist, Jacob Lindfors och Emma Hamberg börjar nu Anna Hirvi Sigurdsson som ny förläggare hos Printz Publishing, som ingår i Norstedts Förlagsgrupp.


"Det här känns otroligt roligt! Jag är så glad över att få bli en del av gänget på Printz och ser väldigt mycket fram emot samarbetet med förlagets härliga författare." säger Anna Hirvi Sigurdsson.

Printz Publishing utökas även ytterligare med Jennifer Lindström, förläggare på Norstedts. Jennifer arbetar redan med en del av Printz titlar och kommer fortsättningsvis att dela sin tid mellan Printz och Norstedts.

”Printz Publishing är lite av en modern förlagssaga. Förlaget har gjort ett fantastiskt arbete med att sätta feelgoodgenren på kartan. Det ska bli väldigt roligt att få vara med på den fortsatta resan!” säger Jennifer Lindström

Intresset för tjänsten som förläggare har varit stor.

"Men Anna var den första jag kom att tänka på när det blev aktuellt för oss på Printz att anställa en förläggare. Dels för att vi har roligt tillsammans såklart men framför allt för att hon är en skicklig förläggare med lång erfarenhet. Jag är säker på att både Annas och Jennifers kunskaper och engagemang för underhållningsgenren kommer att berika förlaget och våra författare.", säger Anna Levahn, sälj- och marknadsansvarig på Printz.

Jennifer Lindström har redan börjat sitt arbete och Anna Hirvi Sigvardsson ansluter i slutet av maj.

Kontakter

Olle Lidbom

Kommunikationschef

Norstedts, Rabén & Sjögren, B Wahlströms, Tiden, Brombergs, Massolit och Printz PublishingAnna Levahn

Sälj- och marknadsansvarig

Printz Publishing