David Sundin är Karlsson på taket

9 februari 2024

Han är en vacker och genomklok och lagom tjock man i sina bästa år. Astrid Lindgrens Karlsson på taket är dessutom bäst i allting, om man får tro honom själv. Med en av Sveriges mest älskade komiker, programledare och författare i studion får berättelserna om Karlsson nytt liv. David Sundin läser in och i en ny rolig ljudvärld får vi följa med upp på taket.

– Karlsson är helt klart en av mina favoritkaraktärer från Astrid Lindgrens alla sagor. Kanske är det för att han inte är så omtyckt av andra. Eller så är det för att vi delar vissa drag på gott och ont. Hur som helst har det varit särdeles kul och en sann ära att gestalta Karlsson och Astrids berättelse i den här ljudboken, berättar David Sundin.

Först ut är den allra första boken, Lillebror och Karlsson på taket, som släpps 9 februari. David Sundins nya inläsning är den första sedan Astrid Lindgren själv spelade in berättelsen. David Sundin skapade 2022 hyllade Pippi Långstrumps kokbok och är ciceron i den nya dokumentären Astrid Lindgrens älskade filmer (TV4 Play).

För mer information
Vänligen kontakta: Jenny Edh Jansen, Kommunikationsansvarig Rabén & Sjögren
jenny.edh-jansen@rabensjogren.se, 0707-144131

Läs mer om böcker och upphovspersoner på rabensjogren.se
Bilder på omslag finns att ladda ner på https://press.norstedtsforlagsgrupp.se 

Kontakter

Jenny Edh Jansen

Kommunikationsansvarig

Rabén & Sjögren